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“Aspetti Salutistici della Dieta Mediterranea” (Health and the Mediterranean Diet)

Data:

23/11/2018


“Aspetti Salutistici della Dieta Mediterranea” (Health and the Mediterranean Diet)

AMBASCIATA D’ITALIA LONDRA - ACCADEMIA ITALIANA DELLA CUCINA Delegazione di Londra

On the occasion of the Settimana della Cucina Italiana, The Accademia Italiana della Cucina, London delegation, under the patronage of the Italian Embassy in London organises a seminar on

“Aspetti Salutistici della Dieta Mediterranea” (Health and the Mediterranean Diet)
Friday 23rd November 2018

 Registration 5.30pm
Contributions from 6 to 7.30pm


At the Italian Cultural Institute
39 Belgrave Square
London SW1X 8NX

Chair:

Dott. Maurizio Fazzari,
Presidency Board Member and London Delegate of the Accademia Italiana della Cucina


Contributions:

Prof. Matteo Lorito, Professor of Patologia Vegetale e di Biotecnologie Fitopatologioche and Direttore di Agraria
at the University of Naples Federico II

Chef Giancarlo Caldesi, Chef and owner of the restaurant and cookery school Caldesi, author of books on Mediterranean food

Dott. Simon Poole, expert on the Mediterranean diet and co-author of the book The Olive Oil Diet

Dott. Filippo Scandellari, Managing Director for Asahi Europe, Africa and South America

To follow, a beer tasting kindly offered by Peroni

Simultaneous translation will be provided

 

[BOOK NOW]

 

More info about the 3rd Week of Italian Cuisine in the World here

Informazioni

Data: Ven 23 Nov 2018

Orario: Alle 17:30

Organizzato da : Accademia Italiana della Cucina, London delegation

In collaborazione con : ICI London

Ingresso : Libero


Luogo:

ICI London

2850